Wonen & Co

Exhibition

Wonen&Co Groningen

Op de aankomende woonbeurs Wonen en Co kunt u interieuradvies krijgen van DUIN INTERIOR in misschien wel de meest inspirerende ruimte van de beurs: de Wonen&Co Cinema. Door de luxueuze inrichting, het schitterende uitzicht op de skyline van New York en het high-end geluidssysteem waant u zich in een comfortabel penthouse in het centrum van een dynamische wereldstad.

Inrichting

Miquel van Duin heeft de ruimte zelf ingericht en kan u op basis van zijn brede kennis van interieurontwerp vertellen, hoe u deze sfeer ook thuis kunt creëren. Dat kan bijvoorbeeld met ruw stucwerk in combinatie met bijzondere meubelstoffen, die in het penthouse gebruikt zijn.
Terwijl u heerlijk loungt op een megagrote hoekbank, bekleed met goudkleurig velours, kunt u in deze ‘thuisbioscoop’ films bekijken over trendy wonen. Van Duin is ter plekke aanwezig, om u van gericht en deskundig advies te voorzien.

Stijlvol Wonen

“Een luxe interieur creëren waar u zich thuis voelt en tot rust komt, dat is mijn passie.
Ik werk met bijzondere stoffen en materialen en woonmerken uit het midden- en hogere segment. Met oog voor detail én voor u persoonlijkheid ontwerp ik een uniek lifestyle interieur dat u als een jas zal passen. Hiervoor werk ik graag samen met partners die verstand hebben van mooi en stijlvol wonen.
Ik begeleid u van droom tot realisatie, van schetsontwerp tot oplevering. Zonder concessies te doen aan het ‘perfecte plaatje’ ”.

De Wonen&Co beurs wordt gehouden van 17 t/m 20 maart 2016 in Martiniplaza Groningen, de openingstijden vindt u op uw vrijkaarten.

Miquel van Duin of de gastvrouw verwelkomt u graag op standnummer: 241 ‘’Wonen&Co Cinema Lounge’’