MIQUEL VAN DUIN

“Wij staan voor volledige ontzorging van onze opdrachtgevers; van schetsontwerp tot realisatie wordt u begeleid.”

Interior Designer

MIQUEL VAN DUIN

Miquel van Duin is ontwerper van exclusieve, hedendaagse interieurs. Na diverse bouwkundige studies werkte hij voor een toonaangevend architectenbureau. Daar kwam zijn interesse voor interieurontwerp tot uiting. In 2013 startte hij zijn bedrijf DUIN INTERIOR en sinds 2021 is zijn ontwerpstudio met showroom gevestigd aan het Boterdiep in Groningen.

Het creatieve team van DUIN INTERIOR werkt hier de ontwerpen uit op kantoor terwijl bezoekers in de stijlvolle en inspirerende showroom de door de studio geselecteerde en hoogwaardige items van topmerken, meubelen en accessoires kunnen bekijken en ervaren. In de inspiratieruimte van 160 m² toont DUIN INTERIOR naast hoogwaardig meubilair ook kunst, wandafwerkingen en raambekleding. In de stalenbibliotheek – het creatieve hart van de studio – creëeren wij samen met u de mooiste materialen en stoffen voor het juiste sfeerbeeld van uw interieur.

Sinds 2013

Over ons

FINE LUXURY

De stijl van DUIN INTERIOR is te omschrijven als ‘fine luxury’ en kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere verfijnde stoffen en hoogwaardige materialen en merken – toplabels als Minotti en Poliform zijn favoriet. Om geen concessies te hoeven doen aan het perfecte plaatje, werkt DUIN INTERIOR graag samen met partners die vakwerk leveren en verstand hebben van mooi wonen. Bovendien is hij zeer vaardig op het gebied van productdesign en combineert graag een goede basis van maatwerkinterieurbouw van eigen bodem met een vleugje Italiaans design.

EFFICIËNTIE

Een ontwerp van DUIN INTERIOR ontstaat vaak vanuit de intuïtie van Miquel. Zodra hij een ruimte betreedt, heeft hij negen van de tien keer het ontwerp al in zijn hoofd. Opdrachtgevers komen dan ook niet alleen bij Miquel vanwege zijn stijl maar ook vanwege zijn efficiëntie. Omdat het grote geheel al vrij snel duidelijk is, kan hij de nodige tijd steken in de detaillering binnen de realisatie van het project en in het persoonlijke contact met zijn opdrachtgevers.