• Nieuwbouw

Mercado Groningen

Mercado Groningen. Optimaal genieten van het stadse leven? Echt luxe […]

Mercado Groningen.

Optimaal genieten van het stadse leven? Echt luxe wonen in hartje stad, om de hoek van de Grote Markt? Chique wonen is niet alleen weggelegd voor mensen die wonen in wereldsteden zoals Londen, Parijs, New York. Het kan nu ook ‘gewoon’ in onze eigen stad Groningen! Mercado is de verborgen parel van de Groningse binnenstad. Als die straks zichtbaar wordt, krijgt de stad een onweerstaanbare glans. Mercado biedt de unieke mogelijkheid voor riant wonen met alles binnen handbereik voor het echte stadse leven.

 

De binnenstad als achtertuin.

In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, geeft Mercado je net die ademruimte waaraan je in de bruisende binnenstad behoefte hebt. En dat terwijl je in een mum van tijd op de Grote Markt staat. Mercado heeft de binnenstad als achtertuin. En maakt van een klein onopvallend straatje een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad.

 

Wat wij doen.

Aangenaam. Miquel van Duin. Ontwerper van exclusieve, hedendaagse interieurs. Helemaal in lijn met de luxe uitstraling van de appartementen, specials en penthouses in Mercado.

De interieur impressies zijn hier een voorbeeld van. Zijn “fine luxury” ontwerpen kenmerken zich door de verfijnde materialen en merken. Hij heeft zijn sporen binnen de residentiële markt ruimschoots verdiend. Binnenkort realiseert hij de maatwerk interieurs in het unieke woon- en horecaproject Merckt op de Grote Markt in Groningen. Ook voor Mercado presenteert DUIN INTERIOR een aantal conceptontwerpen.

Onze ontwerpen sluiten naadloos aan op het bouwproces en de woonomgeving. Wij werken samen met vaste partners die perfect vakwerk leveren. Zelf treedt Miquel op als eerste aanspreekpunt. Hij neemt de volledige coördinatie op zich, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen. Dat betekent dat DUIN INTERIOR alle mini-bouwteamvergaderingen bijwoont en korte communicatielijnen onderhoudt met de ontwikkelaar, de aannemer en alle andere betrokken partijen.

 

 

Ontwikkelaars: MWPO & Beauvast

Makelaar: Pandomo

Aannemer: Plegt-Vos

Interieur concepten: DUIN INTERIOR

Interieur Impressies: Colordot