Onze werkwijze

DUIN INTERIOR treedt op als uw eerste aanspreekpunt en neemt de totale algemene coördinatie en projectleiding op zich, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen.

TURN-KEY

Turn-key betekent bij DUIN INTERIOR volledige ontzorging. U wordt begeleid in het gehele traject, van schetsontwerp tot realisatie. Daarbij wordt op de kleinste details gelet. Zowel design, functionaliteit als de door u gestelde wensen laten we samensmelten tot een passend en oogstrelend geheel.

LICHTPLAN

Voor nieuw- of verbouwprojecten maken wij op maat gemaakte lichtplannen afgestemd op het door ons gemaakte totaalontwerp. Indien gewenst met een geavanceerd domoticasysteem via onze partners. Wij nemen u dan ook graag mee naar showrooms van onze partners om u de sfeer te laten ervaren en de mogelijkheden te tonen.

ONTWERP

Ons doel is een plek te creëren waar u zich thuis voelt en tot rust komt. Wij ontwerpen totaalinterieurs, waarin we hoogwaardig meubelmaatwerk opnemen. Wij richten de woning in met exclusieve meubelen en stylen het geheel volledig af met luxe woonaccessoires en eventuele kunstobjecten.

MANAGEMENT

Indien gewenst kunnen wij uw nieuw- of verbouwproject op professionele wijze begeleiden. Wij werken intensief samen met een bouwteam van specialisten en geselecteerde partners die vakwerk leveren. Wij wonen de bouwvergaderingen bij, onderhouden korte communicatielijnen met de ontwikkelaar en/of de aannemer en regelen de afstemming met alle betrokken partijen op locatie.