Wat wij doen

DUIN INTERIOR treedt op als uw eerste aanspreekpunt en neemt de totale algemene coördinatie en projectleiding op zich, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen.

Heel concreet betekent dat, dat DUIN INTERIOR enerzijds bouwvergaderingen bijwoont, korte communicatielijnen onderhoudt met de ontwikkelaar en/of de aannemer, afstemming heeft met alle betrokken partijen en anderzijds de indeling van uw woning en het complete maatwerk interieur ontwerpt. Daarbij krijgt u deskundig advies alsmede praktische ondersteuning. Hierbij valt te denken aan een goed verlichtingsplan, domotica, het kleurenpalet, meubels, kunst en decoratie.

Maatwerk Service
Bij DUIN INTERIOR bieden wij altijd maatwerk service voor onze opdrachtgevers, van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke realisatie.

TURN-KEY

Turn-key betekent bij Duin Interior 100 procent ontzorgen. U wordt begeleid in het hele traject, van schetsontwerp tot realisatie. Daarbij wordt op de kleinste details gelet. Uw voordeel? Korte lijnen, transparantie en volledige tevredenheid.

LICHTPLAN

Voor nieuw- of verbouw projecten maken wij op maat gemaakte lichtplannen afgestemd op het door ons gemaakte totaalontwerp. Indien gewenst met domotica systeem via onze partners.

ONTWERP

Een plek creëren waar u zich thuis voelt en tot rust komt. Wij maken totale interieurontwerpen met indeling van de ruimtes. Combineren meubilair met stijlvolle eyecatchers en kleurencombinaties.

MANAGEMENT

Wij kunnen uw nieuw- of verbouw project professioneel begeleiden. Wij werken samen met een team van specialisten en geselecteerde partners op wie u kunt vertrouwen.